Nieuw ! Hartcoherentie via e-learning

Een helder en duidelijk 6-weken programma

Via het e-learning programma volg je de training hartcoherentie door middel van 6 modules die je op je eigen tempo en op een eigen zelfgekozen tijdstip kan volgen. 

Er zitten ook 2 tussentijdse coachingsessies inbegrepen waarin ik je begeleid en bijstuur tijdens deze training. 

Werkwijze

In de 6-weken durende e-learning hartcoherentie training vind je alle info die je ook in de 5 live sessies krijgt.  De uitleg wordt door middel van modules met korte filmpjes gegeven. 
Dit heeft als voordeel dat je de info op jouw tempo kan bekijken. 
Normaal gezien werk je 1 module per week af, maar je kan er ook voor kiezen om hiervoor meer tijd te nemen. Bovendien kan je de filmpjes nog herbekijken, tot 1 jaar na de start van je traject. 

Je kan er voor kiezen om enkel de essentiĆ«le info, die nodig is om hartcoherentie aan te leren,  te bekijken. Reken hiervoor op een half uur per week. 
Ben je iemand die zich graag in de materie verdiept, dan kan je ook de verdiepingsfilmpjes openen. Daarin kan je extra info, tips en trics vinden. 

Na module 2 en 5 van de e-learning is er een coachingsessie voorzien. Daarin kan je jouw vragen stellen, wordt jouw persoonlijke hartcoherentie ademfrequentie berekend en bekijken we waar je nog extra ondersteuning nodig hebt. 

Praktisch


Prijs

Het e-learning pakket + 2 coachingsessies kost samen 295 euro. 

Actie ! Momenteel  175 euro.


Inschrijven

Je kan voor dit e-learning traject je inschrijven door een mailtje te sturen naar [email protected]


Locatie

De 2 coachingsessies gaan door in de Prins Boudewijnlaan 43 te Sint-Niklaas.